Ely kehpa palvelut

Apua yrityksen kehittämiseen ELY-keskuksen Yritysten kehittämispalveluilla

  • 19.3.2021

Xport on valittu ELY:n yritysten kehittämispalveluiden (kehpa) palveluntarjoajaksi.

ELY-keskuksen Yritysten kehittämispalvelujen haku on käynnistynyt tauon jälkeen ja analyysi- ja Konsultointi-palvelut ovat jo yritysten haettavissa. Yritysten kehittämispalvelut ovat ELY-keskuksen tarjoamia konsultointi- ja koulutuspalveluja, joiden avulla voit kehittää yritystäsi helposti, nopeasti ja kohtuullisin kustannuksin. Palveluihin kannattaa tutustua, jos yrityksenne suunnittelee kansainvälistymistä tai viennin kasvattamista ja kehittämistä.

 

Nimetyt konsulttimme ovat Marja Sulkakoski ja Marko Luoma.

 

Analyysi-palvelu

Analyysissa kartoitetaan kokonaisvaltaisesti yrityksesi liiketoiminnan nykytila, kehittämistarpeet ja kirkastetaan sen kilpailuedut yhdessä asiantuntijan kanssa. Saat yrityksellesi konkreettisen kehittämissuunnitelman, jossa määritellään tavoitteet, kehittämiskohteet ja tarvittavat toimenpiteet 2–3 vuodeksi eteenpäin. Analyysin jälkeen yrityksesi voi hyödyntää ELY-keskuksen Konsultointi-palveluita tai muita yrityspalveluita.

Analyysi on yhden päivän palvelu ja kustannus yritykselle on 260€ (alv.0%) /päivä.

Konsultointi-palvelu – Kasvu ja kansainvälistyminen

Konsultoinnissa keskitytään toiminnan kehittämiseen yrityksen tarpeiden mukaisesta näkökulmasta.

Hakeeko yrityksesi kasvua kotimaassa tai kansainvälisesti? Ovatko yrityksesi markkinat muuttuneet? Konsultoinnissa saat käsityksen yrityksesi liiketoiminnan strategisesta kokonaistilanteesta ja suunnittelet, miten kasvu, kansainvälistyminen tai muutos toteutetaan kannattavasti ja hallitusti. Yrityksesi tarpeista riippuen voimme tehdä yhdessä konsultoinnin aikana esimerkiksi konkreettisen kasvu- tai kansainvälistymisstrategian. Palvelu räätälöidään aina yrityksesi tarpeisiin.

Konsultointeja toteutetaan yleisesti 2-5 päivää kerrallaan ja kustannus yritykselle on 325 € (alv.0%) / päivä.

 

Löydät lisää tietoja sekä linkin palvelun hakemiseen Ely:n sivuilta:
https://www.ely-keskus.fi/web/yritystenkehittamispalvelut/yhteystiedot

 

Tai kysy lisää meiltä:

Marko Luoma
045 880 3770
marko.luoma@xport.fi

Marja Sulkakoski
040 667 2166
marja.sulkakoski@xport.fi