Partnerihaulla kumppani vientimarkkinoilta

Oikeiden kumppanien kanssa nopeammin tuloksiin

 

Kun yrityksessä lähdetään hakemaan uusia kumppaneita vientimarkkinoilta, on tärkeää tehdä tarkka suunnitelma, ketä haluatte tavoitella. Partnerihaussa päätämme ensin jakelukanavan – suoraan asiakkaalle vai kumppanin kautta. Sen jälkeen mietimme kriteerit, joita asiakkaalla tai kumppanilla tulisi olla. Näistä kriteereistä muodostuu profiili, joita vastaavia yrityksiä lähdemme etsimään. Kontaktoimme valitsemianne yrityksiä tavoitteena löytää yrityksellenne sopivimpia yhteistyökumppaneita.

Partnerihaku ennen messuja

Voimme hoitaa partnerihaun myös ennen kansainvälisiä messuja ja kutsua potentiaalisia asiakkaita ja kumppaneita osastollenne. Näin saatte enemmän irti messumatkastanne.

Xportin freelancer -kumppaniverkosto koostuu eri  maiden natiiveista, jotka tekevät kartoituksia ja kontaktoivat yrityksiä kohdemaan kielellä. Näiden kohdemaan kulttuurin ja kontaktit omaavien natiivien avulla asiakkaiden tai potentiaalisten jälleenmyyjien kartoittaminen  ja kontaktointi sujuu sekä nopeasti että tehokkaasti.

ESLA

Referenssi:

‘’Kaksi puhelua alan katto-organisaatioiden kanssa USA:ssa auttoivat päättämään, mitkä ovat meidän seuraavat askeleet Pohjois-Amerikassa.‘’

Esla, myyntipäällikkö
Raija Soukka