Sales Pitch -työpajasta voimaa vientiin

Tehokas hissipuhe vieraalla kielellä täsmätarpeeseen

 

Hissipuhe on tärkeä taito yrityksen kansainvälistymisen taipaleella. Hyvin rakennettu hissipuhe tuo uskottavuutta yrityksen, tuotteiden ja palveluiden esittelemiseen lyhyessä ajassa. Xport järjestää Sales Pitch-valmennusta, jossa hissipuhe suunnitellaan ja harjoitellaan edustavaan kuntoon.

Tehokas myyntipuhe kaupanteon välineenä

Vaikka omat tuotteet ja palvelut tunnetaan läpikotaisin ja  kielitaitoa löytyy, on joskus vaikea tiivistää myyntipuheeseen vain se asiakkaalle olennainen. Kaupanteon kannalta on olennaista, että yrityksen edustaja osaa kansainvälisillä messuilla selittää minuutissa tärkeimmät asiat yrityksestäsi ja tuotteistasi. Mitä silloin kerrotaan?

Työpaja selkeyttää viestintäänne ja tiivistää tärkeimmät asiat sovitun mittaiseksi myyntipuheeksi.

 

Sales Pitch voidaan räätälöidä työpajassa esimerkiksi:

  • kansainvälisille messuille
  • tapaamiseen potentiaalisen kumppanin kanssa
  • sijoittajatapaamiseen

 

Kun myyntipuheeseen valmistaudutaan hyvin, ei tarvitse miettiä mitä sanoja tulisi käyttää missäkin tilanteessa. Tämä kasvattaa itseluottamusta – voit keskittyä paremmin keskusteluun asiakkaan kanssa.

Voimme tarjota työpajan englanniksi, saksaksi tai ruotsiksi. Työpajan jälkeen toimitamme myyntipuheen kirjallisena ja MP3-versiona natiivin henkilön puhumana.

 

Tarvitsetko enemmänkin messuille valmistavaa koulutusta? Katso myös kansainvälisille messuille valmistautuminen -koulutus.

Referenssi

"Practising our English sales pitch gave us more confidence at the show. We will do this in future when speaking Finnish at shows in Finland – every company should do this!"

Timo Hoisko, Owner/Designer, Ko-Ho Industrial Design