Kansainväliset messut

Kaikki irti messuista ulkomailla

Kansainväliset messut kalenterissa? Mikäli tarvitsette lisäresursseja kansainvälisille messuille osallistumisessa, voimme räätälöidä palvelut vastaamaan tarpeitanne. Ennen kansainvälisiä messuja autamme käytännön järjestelyissä, kartoitamme ja kutsumme uusia potentiaalisia asiakkaita ja kumppaneita osastolle ja järjestämme tapaamisia. Autamme myös nykyisten asiakkaiden ja kumppaneiden kontaktoinnissa.

Messut ulkomailla, mikä avuksi? Ota vientialan ammattilaiset avuksi

Messut ulkomailla saattavat tuottaa henkilöresurssiongelmia. Olemme messuosastolla töissä yhtenä tiiminne jäsenenä. Tapahtuman jälkeen autamme sovittujen toimenpiteiden toteutuksessa, kuten lisätietojen, esitteiden, hinnastojen, tarjousten ja tilausvahvistusten lähettämisessä sekä jälkimarkkinoinnissa.

Voimme myös selvittää, mahdollistaako ko. kansainväliset messut osallistumiseen haettavissa olevaa tukea ja avustaa hakemuksen tekemisessä.

 

Jos alasi kansainvälisiä messuja ei tällä hetkellä järjestetä, niin tutustu Nordic Export myynti-, markkinointi- ja tapahtuma-alustaan.

Lisää aiheesta myös Nordic Export -aiheisessa blogikirjoituksessamme.

kansainvaliset-messut

Referenssi

"Organisointiapu ennen messuja, messujen aikana ja messujen jälkeen oli suuri apu ja kaikki toiminta oli hyvin systemaattista. Osastolle järjestyi myös ruotsia puhuva henkilö, joka hoiti hommansa hyvin."

Vuokko Yrjänäinen, Toimitusjohtaja
Steamec Oy