Business Finland Group Explorer

Business Finland Group Explorer – 4–10 yrityksen ryhmille yhteisten liiketoimintamahdollisuuksien selvittämiseen kv-markkinoilla

 

Group Explorer -rahoitus tarjoaa pk-, midcap- ja suuryrityksille mahdollisuuden kehittää yhteistä tarjoomaa ja tutkia liiketoimintamahdollisuuksia yhdessä.

Group Explorer on osa Business Finlandin Explorer-tuoteperhettä.  Pk-yrityksille avustusosuus on 50 % ja midcap- sekä suuryrityksille 40 %. Tämä avustus voi kattaa rahoituksen määrän, joka vaihtelee 2 500 - 20 000€ per yritys. Projektin kokonaiskustannukset voivat olla 5 000 - 40 000€ per yritys.

Mutta mistä tämä rahoitus sitten koostuu ja mihin sitä voi käyttää? Group Explorer -projektin puitteissa on mahdollista suunnitella yhteistä liiketoimintamallia kansainvälisille markkinoille. Tämä sisältää innovaation testaamisen markkinoilla sekä jakelukanavien ja markkinoille pääsyn tapojen kartoittamisen.

Lisäksi rahoitusta voi käyttää potentiaalisten jakelijoiden, kuljetusvaihtoehtojen ja varastoijien selvittämiseen. Uusien kumppaneiden selvittäminen, kontaktointi ja keskustelut yhteistyön ehdoista ovat myös tärkeitä askelia, joita Group Explorer -projektin avulla voi rahoittaa. Mallisopimusten laatiminen ja verkostoituminen kumppaneiden ja vaikuttajien kanssa ovat myös keskeisiä osa-alueita, joita rahoituksella voidaan tukea.

Group Explorer -projektin suositeltu kestoaika on enintään yksi vuosi. Tämä antaa riittävästi aikaa suunnitella ja toteuttaa yhteisiä liiketoimintastrategioita, samalla kun se pitää projektin fokuksen ja vauhdin yllä.

Yhteenvetona voidaan todeta, että Group Explorer -projekti tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden yrityksille tutkia yhteisiä liiketoimintamahdollisuuksia ja saada siihen rahoitusta. Jos sinulla on yrityksesi kanssa kasvupotentiaalia ja haluat selvittää yhdessä muiden saman alan yritysten kanssa, Group Explorer -projekti voi olla juuri se oikea askel kohti menestystä.

Yritysryhmän muodostaminen

Jos haluatte ulkoistaa yritysryhmän kokoamisen ja hakuprosessin, ota yhteyttä!

Autamme yrityksiä tekemään hakemukset, selvitämme kustannuksia ja teemme niiden pohjalta projektin kustannusarvion, kirjoitamme yritysryhmän yhteisen projektisuunnitelman sekä autamme loppuraportin kirjoittamisessa.

Lisätietoja rahoituksesta Business Finlandin sivuilta

Yhteystiedot:

Marko Luoma
+358 45 880 3770
marko.luoma@xport.fi

Varaa videotapaaminen
www.calendly.com/marko-luoma

 

Marja Sulkakoski
+358 40 667 2166
marja.sulkakoski@xport.fi

 

Tutustu myös muihin yritysten rahoitusvaihtoehtoihin rahoitus -sivulta.