eLyly USA referenssi

”Paras projekti mihin ollaan ikinä osallistuttu”

eLyly Oy:n kehittämä innovaatio eLyly – Sähkölumiskootteri on uusi, hauska, hiljainen ja ekologinen tapa kokea talvinen luonto missä vain on lunta.

Minna ja Pasi Kauppinen eLyly Oy:stä osallistuivat Jyväskylän Ammattikorkeakoulun hallinnoimaan ja Xportin toteuttamaan, USA:n markkinoille tähtäävään yritysryhmähankkeeseen. Hanke aloitettiin joulukuussa 2019 ja saatiin päätökseen toukokuussa 2022. Hanke sisälsi seuraavat toimenpiteet

  • Yrityskohtaiset vientitoimintojen kartoitukset & vientisuunnitelma
  • Yritysten valmennus liiketoiminnan laajentamiseen kohdealueelle -koulutus
  • Markkinaselvitys
  • Kontaktointi
  • Matka Yhdysvaltoihin

 

”Hanke oli meille ensikosketus siihen mitä se tarkoittaa, kun lähdet viemään tuotetta Amerikkaan. Hankkeen aikana saimme paremman käsityksen markkinoista sekä hyvän pohjan tulevaisuuteen. Nyt meidän on huomattavasti helpompi lähestyä USA:n markkinaa, kun siellä on käynyt ja tietää ketä kontaktoimme seuraavaksi. Luonnollinen jatkumo on rakennettu.

Projekti konkretisoitui todella hyvin siinä vaiheessa, kun päästiin paikan päälle tapaamisiin ja esittelemään yritystä ja tuotetta. Matkan aikana kaikki oli hyvin järjestetty hyvin ja paljon oli ohjelmaa sekä monipuolisesti tapaamisia. Järjestelyt ja tapaamiset olivat erittäin onnistuneita!

Tämä oli meidän ensimmäinen toimenpiteemme USA:n markkoihin liittyen se palveli meidän tarkoitusperiämme tosi hyvin. Saatiin se mitä haettiin ja hanke oli erittäin helppo yrityksen näkökulmasta.

Paras projekti mihin ollaan ikinä osallistuttu”

Minna ja Pasi Kauppinen, eLyly Oy