Lankava Xport

Lankava

Lankava on modernin käsityöharrastajan aarreaitta. Vallitseva makrame -buumi ja Lankavan kansainvälisesti aktiivinen some- markkinointi sekä blogi -yhteistyö ovat nostaneet yrityksen tunnetuksi ympäri maailmaa. Lankavan valikoima koostuu sekä omasta, erityisesti kierrätyslankoihin keskittyvästä tuotannosta, että muiden valmistajien tuotteista. Lankavalla on Kauhavalla sijaitsevan kivijalkamyymälän lisäksi suurella volyymillä toimiva verkkokauppa, jonka kautta hoituvat sekä jälleenmyyjien että loppuasiakkaiden tilaukset. Yritys on kehittänyt vientitoimintojaan ennakkoluulottamasti ja järjestelmällisesti. Ja tuloksia on syntynyt!

 

”Xport on ollut meille tärkeä apu kansainvälistymisprojekteissamme Euroopassa, Japanissa ja Pohjoismaissa. Olemme tehneet Xportin kanssa mm. markkinaselvityksiä, messuyhteistyötä, käännöstöitä sekä yhteistyökumppaneiden kartoitusta ja suunnitelmaa jälleenmyyntimme kehittämiseksi.Yhteistyö on ollut erittäin sujuvaa ja antoisaa!”
Minttu Karppinen, markkinointipäällikkö Lankava Oy

 

Lankava on ollut mukana mm. erilaisissa Xportin toteuttamissa  yritysryhmähankkeissa, ja yhteistyötä on tehty myös Business Finlandin rahoitusten puitteissa.  Xportin näkökulmasta on ilo seurata vientimarkkinoilta tulevaa kiinnostusta ja pitkäjänteisen työn tuloksia.

 

Voit tutustua Lankavaan ja heidän tuotteisiin täältä:

https://www.lankava.fi/
https://www.instagram.com/lankavayarnhouse/
https://www.facebook.com/LankavaOy/
https://fi.pinterest.com/lankavaoy/