Kestopalkki LPJ

Kestopalkki LPJ Oy

Kestopalkki on luotettava määrämittaisten liimapuurakenteiden valmistaja, jonka toiminta alkoi vuonna 1997. Tyytyväinen asiakaskunta koostuu talotehtaista, rakennusliikkeistä, kerrostalorakentajista, keskusliikkeistä sekä maatilarakentajista. Nykyaikaiset tuotantotilat sekä jatkuva laadunvalvonta ja -varmistus takaavat tasalaatuiset liimapuutuotteet erikokoisiin liimapuutarpeisiin nyt ja tulevaisuudessa.

Pääosin yrityksen liimapuutuotteet valmistetaan kotimaisille yrityksille, mutta osalla asiakkaista on vientiä ja heidän toimitusten mukana liimapuutuotteita toimitetaan ympäri maailmaa. Yrityksen alkuvuosina oli suoraa vientiä Japaniin, Saksaan, Itävaltaan, Tanskaan ja Englantiin. Nämä kaupat auttoivat alkuvuosien tuotantomäärien kasvattamisessa. Usean hiljaisemman vuoden jälkeen ensimmäiset vienti- ja tuontikaupat solmittiin Ruotsiin helmikuulla ja toimitukset käynnistyivät maaliskuulla 2021. Tavoitteena on, että tulevaisuudessa vientikaupasta tulisi talven hiljaisemman ajanjakson tuotantomäärien tasaaja.

Xport selvitti Kestopalkille Norjan ja Ruotsin liimapuumarkkinamahdollisuudet 2020 vuoden loppupuolella.

”Oli hyvä, että markkinaselvityksen teki sellainen henkilö, joka tunsi markkina-alueen hyvin. Projekti sujui luvatulla tavalla ja aikataulut pitivät. Myös se oli hyvä, että markkinaselvityksen aluetta voitiin laajentaa halutulla tavalla. Yllätyksenä tuli, että valitulla markkina-alueella on paljon toimialan kilpailua ja osaaminen huippuluokkaa, mutta tämä tieto auttaa meitä valmistautumaan neuvotteluihin paremmin. Tulemme käyttämään Xportin palveluita myöhemminkin ja suosittelen Xportia vientimarkkinoiden selvityksen tekijäksi myös kaikille muille yrityksille, koska Xportilla on hyvät verkostot ja huippuosaajat käytettävissään.”

Olavi Kuoppamaa, Markkinointipäällikkö, Kestopalkki LPJ Oy

Voit tutustua Kestopalkkin ja heidän tuotteisiin ja palveluihin täällä:
https://www.kestopalkki.fi/