Into Seinäjoki Oy / Ruokaprovinssi

Kasvua viennistä Ruokaprovinssiin -yritysryhmähanke

Kasvua viennistä Ruokaprovinssiin -yritysryhmähanke toteutettiin 08/2017–02/2018. Mukana oli neljä elintarvikealan yritystä Etelä-Pohjanmaalta. Hankkeessa oli yhteisiä koulutuksia liittyen viennin aloittamiseen ja markkinoinnin kehittämiseen sekä yrityskohtaisia toimenpiteitä viennin kehittämiseksi, jotka räätälöitiin yritysten toiveiden pohjalta. Hanketta oli toteuttamassa Xport ja BSTR Luova Konttori.

”Mielestäni yritysryhmähankkeet ovat oiva ja paljon mahdollistava yritysten toiminnan kehittämisväline, jota hyödynnetään liian vähän. Niissä on mahdollista tehdä hyvin konkreettisiakin asioita ja tätä pitäisi saada vielä paremmin tietoisuuteen. Hallinnollisestikaan tämä hanketyyppi ei ole mikään raskas. Yhteistyö sujui vaivattomasti. Kaikki toteutui sovitusti ja joustavasti myös yritysten aikataulujen mukaan. Myös yhteydenpito oli helppoa. Kiitos siitä.” projektipäällikkö Suvi Takala, Into Seinäjoki