Yritysten kehittämispalvelut

 

Yritysten kehittämispalvelut auttavat kasvuun ja kansainvälistymiseen ELY:n avustusrahoituksella

Yritysten kehittämispalvelut ovat ELY-keskusten valtakunnallisia palveluita, ja Xport toimii palveluntuottajana analyysi -vaiheessa ja kasvun ja kansainvälistymisen konsultoinnissa. Xport auttaa sinua ELY-keskuksen kehittämisavustustuen saamisessa ja ELY-konsultointipalvelun tuottajana. Xportilta ELY-konsultointia tarjoavat Marja Sulkakoski ja Marko Luoma.

ELY-kehittämispalvelut on tarkoitettu pk-yrityksille, joiden toiminta on kannattavaa ja edellytykset ja halua suunnitelmalliseen kasvuun kotimaassa ja/tai kansainvälisesti.


Analyysi-palvelu

ELY-keskuksen kehittämisavustus kohdistetaan useaan osa-alueeseen. Alun analyysissä kartoitetaan kokonaisvaltaisesti yrityksesi liiketoiminnan nykytila, kehittämistarpeet ja kirkastetaan sen kilpailuedut yhdessä asiantuntijan kanssa. Saat yrityksellesi konkreettisen kehittämissuunnitelman, jossa määritellään tavoitteet, kehittämiskohteet ja tarvittavat toimenpiteet 2–3 vuodeksi eteenpäin. Analyysin jälkeen yrityksesi voi hyödyntää ELY-konsultointia tai muita ELY:n yritysten kehittämispalveluja.

Analyysi on yhden päivän palvelu ja kustannus yritykselle on 260€ (alv.0%) /päivä.

ELY-konsultointipalvelu – Kasvu ja kansainvälistyminen

ELY-konsultoinnissa keskitytään toiminnan kehittämiseen yrityksen tarpeiden mukaisesta näkökulmasta.

Hakeeko yrityksesi kasvua kotimaassa tai kansainvälisesti? Ovatko yrityksesi markkinat muuttuneet? ELY-konsultointi antaa käsityksen yrityksesi liiketoiminnan strategisesta kokonaistilanteesta ja suunnittelet, miten kasvu, kansainvälistyminen tai muutos toteutetaan kannattavasti ja hallitusti. Yrityksesi tarpeista riippuen voimme tehdä yhdessä konsultoinnin aikana esimerkiksi konkreettisen kasvu- tai kansainvälistymisstrategian. Palvelu räätälöidään aina yrityksesi tarpeisiin.

Konsultointeja toteutetaan yleisesti 2-5 päivää kerrallaan ja kustannus yritykselle on 325 € (alv.0%) / päivä.

 

Löydät lisää tietoja sekä linkin palvelun hakemiseen Ely:n sivuilta:

ELY:n yritysten kehittämispalvelut

 

Blogista voit lukea esimerkkejä miten olemme toteuttaneet yritysten kehittämispalveluita asiakkaidemme kanssa.