Kehittämispalvelu kasvuun ja kansainvälistymiseen

Kehittämispalvelut ovat ELY-keskusten valtakunnallisia palveluita, ja Xport toimii palveluntuottajana analyysi -vaiheessa ja kasvun ja kansainvälistymisen konsultoinnissa. Nimetyt konsulttimme ovat Marja Sulkakoski ja Marko Luoma.

Palvelu on tarkoitettu pk-yritykselle, jonka toiminta on kannattavaa ja jolla on edellytykset ja halua suunnitelmalliseen kasvuun kotimaassa ja/tai kansainvälisesti.


Analyysi-palvelu

Analyysissa kartoitetaan kokonaisvaltaisesti yrityksesi liiketoiminnan nykytila, kehittämistarpeet ja kirkastetaan sen kilpailuedut yhdessä asiantuntijan kanssa. Saat yrityksellesi konkreettisen kehittämissuunnitelman, jossa määritellään tavoitteet, kehittämiskohteet ja tarvittavat toimenpiteet 2–3 vuodeksi eteenpäin. Analyysin jälkeen yrityksesi voi hyödyntää ELY-keskuksen Konsultointi-palveluita tai muita yrityspalveluita.

Analyysi on yhden päivän palvelu ja kustannus yritykselle on 260€ (alv.0%) /päivä.

Konsultointi-palvelu – Kasvu ja kansainvälistyminen

Konsultoinnissa keskitytään toiminnan kehittämiseen yrityksen tarpeiden mukaisesta näkökulmasta.

Hakeeko yrityksesi kasvua kotimaassa tai kansainvälisesti? Ovatko yrityksesi markkinat muuttuneet? Konsultoinnissa saat käsityksen yrityksesi liiketoiminnan strategisesta kokonaistilanteesta ja suunnittelet, miten kasvu, kansainvälistyminen tai muutos toteutetaan kannattavasti ja hallitusti. Yrityksesi tarpeista riippuen voimme tehdä yhdessä konsultoinnin aikana esimerkiksi konkreettisen kasvu- tai kansainvälistymisstrategian. Palvelu räätälöidään aina yrityksesi tarpeisiin.

Konsultointeja toteutetaan yleisesti 2-5 päivää kerrallaan ja kustannus yritykselle on 325 € (alv.0%) / päivä.

 

Löydät lisää tietoja sekä linkin palvelun hakemiseen Ely:n sivuilta:

https://www.ely-keskus.fi/web/yritystenkehittamispalvelut/kehittamispalvelut